SajamObrazovanja2012

Четврти Сајам образовања и запошљавања у организацији Националне службе за запошљавање и под покровитељством града Крагујевца одржан је 09. и 10.фебруара 2012. године на Шумадија сајму.

У делу Сајма који је обухватао образовање представљени су образовни потенцијали читаве Републике - основне и средње школе, образовне установе са иностраном лиценцом, више школе, државни и приватни факултети, академије, Универзитети, удружења и агенције које се баве образовањем и др. Међу њима је своје место нашла и наша школа.

sajamobrazovanja2012

Пехари, многобројни панои, радови Ученичке задруге и корпа са цедуљицама мисли знаменитих личности су само део штанда којим се наша школа представила на овом сајму. Дежурни наставници разредне и предметне  наставе су заинтересоване посетиоце нашег штанда информисали о школи, а малишанима је уз цедуљицу из корпе са лепим мислима подељен је и по један примерак школског часописа „Радозналко”.

Школа ''Светозар Марковић'' се успешно представила на сајму и привукла бројне посетиоце до свог штанда. Била је ово само једна у низу активности и манифестација на којима је наша школа узела учешће и показала да прати и негује квалитет рада на свим нивоима. 

   
© 2023 Основна школа "Светозар Марковић"